Het lachen om het drama wat Fallout 76 heet is inmiddels wel vergaan. Al ruim een jaar lang weet uitgever Bethesda in het nieuws te komen met de titel door de continu terugkerende PR-nacthmerries rondom deze titel. Het laatste nieuws? Een premium abonnementsdienst voor een spel wat al ondermaats is. Een dienst die alle voorheen gemaakte beloftes breekt en die -verrassing!- niet schijnt te werken zoals het hoort. 

Gelukkig kunnen de heren Jim en Jesper nog wel genieten van andere games. Zo stond dit weekend in het teken van The Outer Worlds en Call of Duty: Modern Warfare. Zijn dit de blockbusters van het jaar? Zij geven hun eerste impressies! Daarnaast worden er indie-titels uit de kast getrokken zoals Valfaris en Rain of Reflections.

Wat betreft nieuws stond de industrie ook niet stil. De heren reageren op het uitstel van The Last of Us Part II, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine en Gods & Monsters. Ubisoft geeft toe dat Ghost Recon: Breakpoint gefaald heeft en Blizzcon 2019 blijkt zo lek als een mandje! 

De mailbox is er ook weer! Heb je een vraag voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply