In de afgelopen jaren heeft GamerGeeks heel wat Firstlook Festival events mogen maken. En wat misten we die tijden terwijl zij rondwandelden op de laatste editie dat plaatsvond in het weekend van 5 en 6 oktober. En ja, dan hebben we het ook over de tijden waarin het wat ons betreft slechter ging met Firstlook want dit jaar is dit evenement compleet zijn relevantie kwijt.

Een festival dat ooit geprezen werd om zijn vernieuwde inkijk in kersverse titels loopt nu achter de feiten aan en moet het opnemen tegen events die meer aan weten te bieden op papier.

Het blijkt heel lastig te zijn te concurreren binnen de BeNeLux, een kleinere markt met meer dan 4 grote events binnen één maand.

Published

Comments

  • Lau
    06/10/2019 at 8:56 pm Reply
    Teveel evenementen die allemaal in hetzelfde vaarwater zitten. PlayStation staat later deze maand op FACTS. Dat Firstlook en Gameforce (dat ook niet heel bijzonder is) in hetzelfde weekend plaatsvinden helpt de situatie ook niet echt. Het is niet zo dat een uitgever zijn stand van het ene naar het andere evenement kan verhuizen. Twee booths; dat brengt nog extra kosten met zich mee.

Leave a Reply