Bobbie

GAMEFREAK
BOBBIE

RPG, platformer, adventure, indie
MMORPG, visual novels, simulation
survival, horror, sandbox
shooter, stealth
fighting, sports

Hee daar lieve mensen!

Mijn naam is Bobbie, full-time operatieassistent met een liefde voor gamen. Deze liefde begon toen ik op jonge leeftijd een Playstation 2 kreeg als verjaardagscadeau met daarbij het spel Jak&Daxter. Hier kon ik mij urenlang mee vermaken, wat een heerlijk spel vond ik het. Ook had ik zo’n hele mooie, roze Gameboy pocket met allerlei Mario spellen (waar ik heel slecht in was!) en Pokémon Blue (wat ik geweldig vond!). Die liefde voor gamen werd in de loop der tijd steeds wat meer, steeds wat groter. Op een gegeven moment was ik zo verslaafd aan het gamen en alles eromheen, ik wilde een stapje verder en een keer zo’n game-event bezoeken! De eerstvolgende die een beetje in de buurt zou zijn, was Insomnia in Birmingham. Om te kijken of er liefhebbers waren om met mij mee te gaan, gooide ik de vraag op Facebook.

Vincent, mijn overbuurjongen van vroeger, reageerde verbaasd, hij had geen idee dat het meisje wat al die jaren tegenover hem woonde, ook zo verzot was op het spelen van spelletjes. Een week of twee na deze Facebookpost was vervolgens mijn eerste review gemaakt, wauw! Ik was trots, maar ook bang, hoe zou de Youtube wereld mij ontvangen? Spannend!

Door het werk wat ik doe is het echter soms lastig om de tijd te vinden voor gamen, recorden en editten, maar mijn doel voor de toekomst is om meer te doen voor en met de Geeks. Meer reviews en andere leuke content maken, ik heb er echt zin in! Ik ga dan ook zeker mijn best doen om beter te worden in het presenteren en maken van reviews, want ik wil natuurlijk wel dat jullie er allemaal met plezier naar kunnen kijken!

FAQ

Wat is je twitter?
@Bobbert126

Hoe lang ben je?
1.72

Wat had je eerst een pc of een console?
Een console: een gameboy pocket pink met Mario en Pokémon blue!!

Wat is je steam?
TheElvenGirl !!

Favoriete videogame?
Er staan er volgens mij al een paar hieronder beschreven, maar mijn favoriete game op het moment? HORIZON ZERO DAWN!! <3

Wat is je favoriete GamerGeeks video?
De reportage video van TheParty 2016 waarin Vincent die heerlijk foute opmerking maakte! Hoe vaak we die wel niet opnieuw hebben opgenomen zonder in de lach te schieten xD

Waarom draag je dat petje?
Because Fezzes are cool! (H)

Mag ik in de GamerGeeks Discord?
Alleen als je het heel lief vraagt ;p

Wanneer is de volgende BBQ?
Bij 20K abonnees ?!

Wat zijn je PC specificaties?
Weet ik veel?!
Ik heb twee monitoren, een computer met zooi erin en het speelt spellen af. Goed genoeg voor mij!!

Favoriete onderdeel van je pc?
De aan-knop

Favoriete Headset?
De enige headset die ik heb: Razer Kraken Pro Neon Blauw <3
Ooit ga ik zo’n hele foute kopen met kattenoren, gewoon omdat het kan!
& dan zal dat mijn favoriete headset worden ;P

Waar kan ik je snacht’s voor wakker maken?
Een stoot voor je hoofd?
(Maak mij alsjeblieft niet wakker als ik lig te slapen want ik slaap al zo slecht, I need my sleep!)

FAVORIETE GAMES

Meeslepend Verhaal

Life is Strange

Toen dit spel uit kwam, was ik zelf net begonnen met een cursus fotografie. Dat is ook de reden waarom ik begon met spelen. Ik wist verder niks ervan, behalve dat het uit ‘episodes’ zou bestaan. Na het spelen van episode 1 was ik er echter meteen al achter dat het verhaal veeeeel meer was dan alleen maar foto’s maken. De keuzes, de soundtrack, het verhaal, ik werd er helemaal in meegesleept. Het wachten op de laatste episode was een hel, ik wilde NU weten hoe het zou eindigen, en toen ik klaar was wist ik ook even niet meer wat ik nou verder moest gaan doen. Waanzinnige game die me voor altijd bij zal blijven, en ik ben daarom ook heel erg benieuwd naar LiS2.

Heerlijke Multiplayer

Overwatch

Ik ben vaak al vrij snel uitgekeken op multiplayer games, maar de Overwatch hype had ik voor geen goud willen missen. Het spel is gewoon ontzettend leuk om te spelen en wanneer je dan een hele party vol krijgt met vrienden die allemaal een beetje op elkaar zitten te schelden, heerlijk. Ik zal altijd wel een beetje achterblijven omdat ik niet goed ben in shooters en dergelijke, maar gelukkig zijn daar dan mijn vrienden die me uit de brand helpen, lief! Ik heb gewoon zo ontzettend genoten van de Overwatch avonden! Hopelijk zullen er nog vele avonden volgen.

Duister maar mooi

N.E.R.O.

De eerste zin in deze game had mij meteen al te pakken: ‘a simple smile can easily hide the saddest eyes’. Ik vond dit zo’n mooie maar ook verdrietige quote en ik vroeg me daardoor meteen af wat er zou gaan gebeuren in dit spel. De prachtige cut scènes en omgevingen in het begin deden ook allemaal nogal donker en duister aan, maar gaven tegelijkertijd ook een heel mysterieus gevoel door het gebruik van lichtgevende beestjes, planten en zwevende teksten. Hoewel de afwerking van het spel niet altijd even netjes is, en de puzzels die je moet doen vrij eenvoudig zijn, dat is allemaal te overleven omdat het verhaal van dit spel echt zo ontzettend mooi is, duister, maar wel heel mooi.

LAATSTE VIDEO'S

NEEM CONTACT MET ME OP


Via dit formulier kun je contact opnemen!

Waarom zou je dat willen?
Dat weet ik ook niet…

  • Misschien vind je me leuk.
  • Heb je feedback.
  • Heb ik een fout gemaakt.
  • Heb je een leuk complimentje voor me.
  • Is er een game die ik moet uitproberen.
  • Heb je een video gemaakt en wil je tips.
  • Of je wilt mijn collega worden! Yeeeehhh

Wat het ook is, laat het me weten.
Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.
Refresh alleen niet ieder uur je webmail,
Zo snel ben ik nu ook weer niet

[contact-form to=’jeroen@gamergeeks.nl’][contact-field label=’Wat is je Naam?’ type=’Wat is je naam’ verplicht=’1’/][contact-field label=’Wat is je E-mail?’ type=’e-mail’ verplicht=’1’/][contact-field label=’Wat is je website?’ type=’url’/][contact-field label=’Typ hier je bericht’ type=’textarea’ verplicht=’1’/][/contact-form]

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.